fbpx

Your address will show here +12 34 56 78

Viața e surprinzătoare, complexă și frumoasă.

La fel ca tineDevino un coach autentic cu Clear Mind Coaching School și eliberează-ți potențialul nelimitat pentru a-i ajuta și pe alții să evolueze.

  • Text Hover
BENEFITS of coaching
At Clear Mind Coaching School we guide you through the journey of becoming an authentic coach.

Misiunea noastră este să-ți descoperim potențialul

Clear Mind Masterclasses

sunt destinate grupurilor de profesioniști în coaching și cursanților autodidacți din întreaga lume. Grupurile adresează și sprijină rezolvarea unor exemple reale de provocari de coaching executiv ori de echipă, propuse de participanți. Cursul este acreditat și oferă imediat progres perfect adaptat, indiferent dacă este vorba de dinamica vieții personale sau de mediul de afaceri.

Călătoria ta spre a deveni un coach autentic

CLEAR MIND

creștere infinită

ASCULTĂ

freamătul surdinei

RECUNOAȘTE

expresia a cine ești cu adevărat

RESTAUREAZĂ

și valurile vitalității curg liber

IUBEȘTE

comunică întâi cu tine, apoi cu ceilalți

EXPLOREAZĂ

noi opțiuni

CLARIFICĂ

și scoate ego-ul din agenda de lucru

ACCEPTĂ

și „let it go”

RAPPORT

susține spațiul, mindful

EXTINDE

zboară și aterizează

ESTIMEAZĂ

valoare pentru tine

NOI INCEPUTURI

liber la co-creare

Elena Căpruciu

Dreams Come TRUE, Coaching for Life & Business de Elena Capruciu, din 2010 și Clear Mind Coaching School din 2018, sunt spații pe care Elena le creează și în care reușește să aducă prospețimea și savoarea unor noi abordări de dezvoltare personală în coaching și mentorat, la toate nivelurile. Ea are o abordare inedită a inovației în leadership-ul executiv pe baza co-creației și a schimbului de experiențe între culturi și continente.

Experiențele cu Elena sunt pentru liderii de pe piețele globale cu care lucrează, asemenea cu ale unui navigator îndrăzneț, care descoperă și modelează noi teritorii ale minții. Iar în domeniile educației și al transformării executive, prin conceptul Dreams Come True Coaching, ea demonstrează puterea combinării lor. 

Pentru a înțelege și a participa activ la integrarea dinamică internă a schimbării, Elena a acceptat roluri de antrenor de echipe pentru diferite licee, cu grupuri de elevi, părinți, profesori, directori de licee și scoli, reprezentanți ai Ministerului Educației și ai Comunităților locale.

Certificată în Team Coching de Leadership International Management, SUA și ca Master Coach (IAPC&M - de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesional și Mentorat), Elena a plantat semințe trainice ca și mentor, trainer și examinator, celor care i-au fost studenți la școala de coaching unde a absolvit: Noble Manhattan Coaching, UK. 

În cadrul Clear Mind Coaching School, Elena dezvăluie o paleta extinsă de modalități interactive de educație și experiențe captivante pentru noii gânditori cu minți clare din întreaga lume, oferind cadrul și circumstanțele ideale pentru a se convoca și a se accelera adoptarea acesteia.
Ești gata să pornești într-o călătorie care-ți va schimba viața?